fbpx

Meer over Bo Groenveld

Na jarenlang in het buitenland te hebben gewerkt in het toerisme, merkte ik dat ik een nieuwe carrière stap wilde maken. Toen ik drie jaar geleden weer terug in Nederland kwam ben ik vrijwel direct gestart bij een recruitment partij in Amsterdam uit de levensmiddelenindustrie. Hier heb ik al mijn recruitment skills geleerd en kwam er ook achter dat dit echt iets is wat bij me past en waar ik energie van krijg. Het schakelen met diverse mensen uit verschillende disciplines, elke dag is weer anders.
Naarmate de tijd vorderde, merkte ik dat ik toe was aan een andere type bedrijfscultuur en een ander land. Een bedrijf met meer flexibiliteit en waar je meer tijd kunt besteden aan je relaties. Met een groot voordeel, de vestiging in het zonnige Palma de Mallorca.
Toen deze mogelijkheid op mijn pad kwam had ik niet veel tijd nodig om een keuze te maken ook gezien mijn passie voor de Mediterrane keuken en zee.
Ik ben vrijwel direct naar Mallorca gevlogen om hier een nieuw avontuur aan te gaan, the best decision ever!

Microsoft Cloud Specialisten

Ik focus mij op alle Microsoft Cloud specialisten met kennis van Azure/AWS uit de regio Zuid-Holland en Noord-Brabant. Het voordeel van het focussen op specifieke regio’s is dat je in contact staat met de beste professionals en klanten, en kun je een betere band opbouwen. Zo is de kans groter dat de specialist bij een bedrijf terecht komt die bij hem of haar goed aansluit waar voldoende groeipotentie is.
Heb ik je nieuwsgierig gemaakt en lijkt het je leuk om een keer kennis te maken?