Ebru Atis

.NET Consultant @ Roble Recruitment

email Ebru@roblerecruitment.nl
telephone 020 2443 831
LinkedIn profiel

Meer over Ebru Atis

Hallo allemaal, mijn naam is Ebru Atis. Ik ben afgestudeerd aan European Studies & Communication Management aan de Haagse Hogeschool. Doordat ik een internationale studie volgde was ik tijdens mijn studiejaren omringd door internationale studenten, wat ik heel leuk vond. Tijdens mijn opleiding heb ik in Spanje en Griekenland gewoond voor een Erasmus programma en voor mijn stage. In beide landen heb ik veel kunnen leren van het cultuur en natuurlijk een geweldige tijd gehad.  

Na mijn studie ben ik begonnen met werken voor een IT bedrijf in Spanje als Account Manager. Deze ervaring heeft mij redelijk goed geholpen om een ​​mijn profiel op te bouwen voornamelijk in het verkoop. Zo kreeg ik na 2 jaar een hele leuke kans om voor het hoofdkantoor van Amadeus IT Group in Madrid en vervolgens ook voor TEVA te werken. Mijn verschillende werkervaringen hebben geholpen om mijn kennis op het gebied van human resources, verkoop en communicatiemanagement te diversifiëren.  

Over Roble Recruitment 

Inmiddels ben ik 6 jaar verder en ben ik sinds Augustus begonnen met mijn nieuwe baan in Roble recruitment. In Roble Recruitment vervul ik de rol van Recruitment Consultant en zal ik focussen op de Microsoft .NET. en Front-end Development.  

Wat mij vooral aanspreekt is zonder twijfels de bedrijfs mindset, manier van werken, vrijheid binnen het bedrijf en verder is het natuurlijk ook erg prettig om weer eens na jaren in het Nederlands te schakelen. 

Ben je toevallig een .NET developer of ken jij iemand die op zoek naar een nieuwe baan? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op via: 020 2443 831 en wij zullen uiterste ons best doen om voor jou een passende functie te vinden. Dat is waar wij 100% voor gaan!