Isabelle van der Tuin

Office 365 & SharePoint consultant

email Isabelle@add-value.nl
telephone 020 2440 334
LinkedIn profiel

Meer over Isabelle van der Tuin

 

Maak kennis met Isabelle van der Tuin, Office 365 & SharePoint consultant.

“Sinds februari ben ik onderdeel van het team van Add Value en richt ik  mij op Office 365 en SharePoint. Add Value is een club vol met avonturiers en dat spreekt mij aan. Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Het is altijd een passie geweest van mij om de juiste mensen aan elkaar te koppelen. Dit ontstond vooral nadat ik mijnmodellenbureau had opgericht. Toen Add Value op mijn pad kwam hoefde ik geen twee keer na te denken. Professionals aan een nieuwe stap in hen carrière helpen vanuit het zonnige Mallorca. Daarnaast spreekt de persoonlijke aandacht mij aan bij Add Value. We zitten hier niet voor onze commissie maar vinden het een uitdaging om de juiste matches te maken die voor zowel de klant als de professional een toegevoegde waarde zijn. Als dit lukt dan geeft dat veel voldoening.”

Volg je dromen

“Vanaf kinds af aan doe ik al modellen en acteerwerk. Het was mijn droom om een eigen modellenbureau te hebben, deze heb ik dan ook vanaf mijn 18e een jaar gerund. Ik wilde graag reizen, dus besloot mijn agency te verkopen. Vervolgens heb ik 3 jaar lang de wereld rond gereisd. Daarna heb ik een jaar lang met mijn vriend Laurins in België gewoond. Op dit moment wonen we in Palma de Mallorca en ben ik bezig om te groeien als Add Value Recruiter. Het is mijn droom om compleet locatie onafhankelijk te kunnen werken, waar dan ook ter wereld met mijn laptop mijn schoot.”

Office 365 en SharePoint Professionals

Isabelle van der Tuin werkt als Office 365 en SharePoint consultant bij Add Value IT Recruitment. Iedere dag zoekt zij naar Office 365 en SharePoint helden om leuke IT vacatures in te vullen bij top werkgevers. Ze helpt Office 365 professionals en SharePoint professionals met het vinden van een volgende, verbeterende stap in hen carrière. Check de actuele vacatures die op dit moment bij Add Value open staan.