Iwan Elzinga

Senior Consultant Dynamics 365 & Salesforce

email iwan@add-value.nl
telephone +31 (0)20 244 03 33
LinkedIn profiel

Meer over Iwan Elzinga

Na een avontuurlijke carrière in de muziekindustrie ben ik min of meer in de recruitment wereld gerold. De communicatie met IT-professionals, beslissing makers bij mooie organisaties en de mogelijkheden die de recruitment industrie mij hebben gebracht hebben ervoor gezorgd dat ik hierin echt mijn ding heb gevonden.

Door de jaren heen hebben veel van mijn klanten en kandidaten altijd gevraagd of ik ooit als zelfstandige aan de slag zou gaan. De mogelijkheden die Add-Value mij biedt om met gelijkgestemden dit avontuur aan te kunnen gaan zijn eindeloos en ik ben dan ook enorm enthousiast om mijn carrière vanuit deze positie voort te zetten.

Ik ben, samen met Tobie, verantwoordelijk voor alles rondom Microsoft Dynamics/365 en Salesforce. Met ruim 10 jaar ervaring bied ik niet alleen een recruitment service, maar spreek ik ook graag over de markt, de technologie en het vinden van geschikte oplossingen bij schaarste.

In de afgelopen jaren is recruitment vaak in een wat negatief daglicht terecht gekomen. Ik bewijs graag dat de menselijke, consultatieve en oplossingsgerichte manier van werken nog steeds aan de orde van de dag kunnen zijn, dus ik kom graag met je in contact!