Iwan Elzinga

Senior Consultant Dynamics 365 & Salesforce

email iwan@add-value.nl
telephone +31 (0)20 244 03 33
LinkedIn profiel

Meer over Iwan Elzinga

Na een avontuurlijke carrière in de muziekindustrie ben ik min of meer per ongeluk in de recruitment wereld gerold. De communicatie met IT-professionals, decisionmakers bij toonaangevende organisaties en de mogelijkheden die de recruitment industrie mij heeft gebracht, hebben ervoor gezorgd dat ik hierin echt mijn passie heb gevonden. 

Door de jaren heen hebben veel van mijn klanten en kandidaten altijd gevraagd of ik ooit als zelfstandige aan de slag zou gaan. De mogelijkheden die Add-Value mij biedt om met gelijkgestemden dit avontuur aan te kunnen gaan zijn grenzeloos en ik ben dan ook enorm enthousiast om mijn carrière als zelfstandig recruiter bij Add Value IT voort te kunnen zetten. 

Samen met Tobie Oud ben ik verantwoordelijk voor alle zaken rondom Microsoft Dynamics/365 en Salesforce. Met ruim 10 jaar ervaring bied ik niet alleen een recruitment service, maar communiceer ik ook graag over de markt, de technologie en het vinden van geschikte oplossingen bij personeelstekort. 

In de afgelopen jaren is recruitment wellicht in een negatief daglicht terecht gekomen. Ik bewijs echter graag dat de menselijke, consultatieve en oplossingsgerichte manier van werken nog steeds aan de orde van de dag is en kom dan ook graag met u in contact!