Jeroen van Holst

Principal Consultant Office 365 / Azure

email Jeroen@add-value.nl
telephone 020 2400 116
LinkedIn profiel

Meer over Jeroen van Holst

 

Meer over Jeroen van Holst – Principal Consultant Office 365 / Azure 

“Na mijn opleiding International Business en Management heb ik bij verschillende beursbedrijven gewerkt als aandelenhandelaar en optiebroker. Leuk en snel werk, maar niet helemaal mijn ding. Daarna via wat omwegen de recruitment in gekomen en daar helemaal op mijn plaats. Leuk werk en het doet me echt plezier om professionals en mijn goede relaties te helpen. Je kan het verschil maken en dat vind ik prettig.”

Vanuit het zonnige Mallorca

“Vanaf 2010 woon ik niet meer in Nederland, mij te koud en te lang donker. Add Value Recruitment run ik na wat zonnige tussenstations de laatste 5 jaar vanuit Mallorca. Hier woon ik nu met mijn gezin. In mijn vrije tijd lees ik veel en graag over verschillende onderwerpen, ben ik op het strand te vinden of in de speeltuin. Ben een enthousiast BBQ’er, fietser en een zeer middelmatig windsurfer (maar ik geef niet op).”

Add Value Recruitment staat voor kwaliteit

“Toen ik 11 jaar geleden begon werkte ik bij een typisch Engelse club. Hard rennen, veel lol. Maar geen respect voor je relaties. Alles voor de commissie. Dat kan gewoon niet meer. We zitten in een dienstverlenende business en het is de 21e eeuw. De tijden van de Wolf of Wallstreet lookalikes zijn voorbij. Nu moet je gewoon kwaliteit leveren en alleen dan heb je het recht om te overleven. Maakt je leven als recruiter en headhunter ook een stuk prettiger trouwens.”

Lees hier het verhaal van Jeroen.

Microsoft Office 365 en Azure vacatures

Jeroen is, als Principal Consultant Office 365 en Azure, gespecialiseerd in Microsoft Productivity en Azure vacatures. Ben jij een Office 365 professional of Azure professional die een nieuwe IT positie binnen de Microsoft markt zoekt? Of heb jij een openstaande vacature en wil je deze positie door een Microsoft specialist laten vervullen? Neem contact op met Jeroen. Hij koppelt de best passende Microsoft Office 365 en Azure professionals aan de juiste vacatures bij top werkgevers.

 

Vacatures van Jeroen van Holst

Geen vacatures gevonden