fbpx

Levi van Langeveld

Cloud Recruiter

email Levi@add-value.nl
telephone 0202440332
LinkedIn profiel

Meer over Levi van Langeveld

 

Maak kennis met Levi van Langeveld, Cloud Recruiter.

“Van Systeembeheerder naar Cloud Recruiter. Momenteel werk ik vanuit Palma en droom ik ervan om al reizend de leukste kandidaten en organisaties samen te brengen! Ik heb een IT opleiding afgerond en heb enkele jaren gewerkt als systeembeheerder. Ik merkte dat de uitdaging voor mij ontbrak en vervolgens ben ik gaan reizen. In Australië ben ik uit mijn comfortzone gestapt en ontdekte ik via een sales baan dat het contact met mensen mij erg aanspreekt. Door mijn IT achtergrond en sociale skills te koppelen ben ik de wereld van IT recruitment in gestapt.”

Altijd zoeken naar die ene buitenkans

“Ik vind het voeren van de gesprekken met mensen zo leuk en interessant. Het levelen met mensen en zoeken naar mogelijkheden. Als recruiter zoek ik voor mijn netwerk constant naar verbeteringen voor de situatie waar zij zich nu in bevinden. Vaak zitten mensen op zich goed, maar er zijn altijd verbeteringen mogelijk. Ik vind het tof om mensen aan die ene buitenkans te helpen en om ze een vacature aan te bieden die 100% matcht.”

Cloud Recruiter

Levi van Langeveld is een Cloud Recruiter. Hij zoekt Cloud Superhelden om uitdagende vacatures bij top werkgevers te vervullen. Daarnaast gaat hij met Cloud Professionals in gesprek om te zoeken naar de volgende uitdaging in iemands carrière. Bekijk hier de actuele vacatures die er bij Add Value open staan.