Marijn de Groot

Senior Consultant Azure

email Marijn@add-value.nl
telephone 020 244 0330
LinkedIn profiel

Meer over Marijn de Groot

Maak kennis met Marijn de Groot, Senior Consultant Dynamics & Azure.

“Tijdens mijn opleiding Human Resource Management merkte ik dat echte uitdaging ontbrak. Waar ik hoopte mensen te kunnen helpen en coachen, lag de focus meer op het bedrijfskundige stuk. Na mijn studie wilde ik graag het internationale leven meemaken, en ben ik gaan werken als Recruitment Consultant in Engeland. Ik merkte hier al snel dat ik in Recruitment mijn HR-achtergrond en het coachen van mensen in hun loopbaan mooi kan combineren.”

De tijd nemen voor kwaliteit

“Ik vind het erg prettig om vanuit Palma de Mallorca te werken in plaats van regenachtig Nederland of Newcastle. Ook wil ik binnenkort een keer een paar maanden vanuit Bali werken. Dat kan gewoon. Daarnaast is de manier van werken, en dan bedoel ik specifiek het management, een verademing. Geen gestress, maar de focus op de lange termijn.”

Lees het verhaal van Marijn.

Microsoft Dynamics en Azure vacatures

Senior Consultant Dynamics & Azure Marijn heeft een uitgebreid netwerk van IT professionals en top werkgevers binnen de Microsoft Dynamics en Azure markt. Marijn zoekt daarnaast altijd naar een goede Dynamics NAV developer, Dynamics NAV consultant, Azure developer en Azure consultant. Beschik jij over project management skills en heb je affiniteit met de IT branche? Enthousiaste Dynamics CRM en NAV specialisten en Microsoft Azure professionals brengt hij graag in contact met top werkgevers met  vacatures. Bekijk hieronder de Microsoft vacatures van Marijn.

Vacatures van Marijn de Groot

Geen vacatures gevonden