Meer over Max Eyck

Op jonge leeftijd kwam ik er al achter dat ik graag samenwerk met mensen. Tijdens de middelbare school werkte ik in de horeca en ben ik uiteindelijk gaan studeren aan de Hotelschool. Na mijn opleiding ben ik gaan werken voor een uitzendbureau waar ik veel plezier haalde uit het samenbrengen van professionals en werkgevers.

1,5 jaar later was het tijd om mijn netwerk beter te gaan gebruiken en zodoende heb ik een overstap gemaakt naar de IT-recruitment. Dit heb ik bijna 3,5 jaar gedaan voor een bedrijf in Amsterdam. Al snel kwam ik erachter dat mijn open manier van communiceren goed aansloeg in de .NET markt. Sinds 2016 heb ik meer dan 200 plaatsingen gedaan en ben ik binnen de organisatie van 225 consultants, consultant van het jaar geworden.

Ik wilde mijn manier van werken verder uitrollen, ontwikkelen en in de markt brengen waardoor ik op zoek ging naar een nieuwe uitdaging. Op deze dag is Roble Recruitment geboren.

Roble Recruitment heeft een samenwerking met Add Value, welke zich richt op de de Microsoft Cloud, CRM en Productivity marken en Roble Recruitment focust zich op de Microsoft .NET en Front-end Developers. Hierdoor bieden we samen een totaalpakket aan binnen de Microsoft markt.