Tobie Oud

Senior Consultant SalesForce & Dynamics 365

email Tobie@add-value.nl
telephone 020 244 0331
LinkedIn profiel

Meer over Tobie Oud

 

Maak kennis met Tobie Oud, Senior Consultant SalesForce & Dynamics 365

“Het inleven in het menselijke aspect, het in teamverband zoeken naar een oplossing voor lastige situaties en het kunnen helpen van mensen en bedrijven is de reden waarom ik in de recruitment werk. Soms liggen oplossingen voor de hand, soms ook niet. Omdat het elke keer anders is, is het leuk. Recruitment is gewoon een vak waar ik professioneel een hoop energie uit haal. Verder heb ik jarenlange internationale ervaring (USA, UK, Azië) en ben een actief basketballer: Ik heb zelfs Nederland nog vertegenwoordigd in het Nationale Jeugdteam. Ook ben ik erg geïnteresseerd in andere culturen.”

De manier van werken bij Add Value Recruitment

“Wat me aanspreekt bij Add Value Recruitment is de manier van omgaan met je relaties.
Hiervoor werkte ik toch op een andere manier die ik minder prettig vond. Nu kan ik tijd besteden aan het vinden van de juiste match, zonder de hete adem van een manager in mijn nek te voelen. Oh, en natuurlijk de vrijheid om elke vrijdagmiddag met mijn zoon naar basketbal training te gaan, terwijl de rest nog op kantoor zit.”

Microsoft Dynamics 365 en SalesForce vacatures

Tobie, Senior Consultant SalesForce & Dynamics 365, heeft een uitgebreid netwerk van IT professionals en top werkgevers binnen Microsoft Dynamics 365 en SalesForce. Ben jij een gedreven Dynamics 365 of SalesForce specialist en weet jij alles van SalesForce software? Of heb je binnen jouw organisatie een geschikte vacature voor handen? Add Value Recruitment verbindt de juiste professionals en bedrijven met elkaar. Dynamics 365 en SalesForce recruitment behoort namelijk tot de focus van Add Value. Je bent bij Tobie aan het juiste adres! Bekijk de vacatures.