Categorie:

De samenwerking met Edwin van Helfteren

Vorig jaar interviewden we Edwin van Helfteren in onze reeks: 'Professional uitgelicht'. We blikken even terug op ons gesprek en wat er allemaal veranderd is in het laatste jaar. 

Lees meer

Wat is verstandig in deze periode?

Samen kunnen we kijken welke besluiten er genomen moeten worden, what-if scenario’s bespreken en plussen en minnen tegen elkaar afwegen. Dat is tenslotte ons werk en in deze tijd begrijpen wij dat er bij een overstap of bij het aannemen van professionals extra vragen en onzekerheden komen kijken.  

Lees meer

3 manieren om de cost-per-hire te beperken.

Omdat we al jarenlang onze recruiters recruteren vanuit Nederland en Engeland, om ze locatie-onafhankelijk te laten werken in bijvoorbeeld Spanje, Thailand, Engeland of Zuid Afrika, delen we graag 3 van onze best practices.

Lees meer

Thuiswerken door Corona? Zo pak je het aan.

De optie hebben om een dag thuis te werken is heerlijk. Maar wat als het in een keer verplicht is? Of je verzocht wordt om zoveel mogelijk vanuit huis te werken? Dat voelt in een keer heel anders. Maar laten we hier met zijn alle het beste van maken en proberen te zorgen dat het werk zo goed mogelijk door kan blijven gaan. Daarom hebben wij enkele tips voor jou bij elkaar gezocht.  

Lees meer

Interview met Bo Groenveld

Bo is het nieuwe teamlid van Add-Value. Maar wie is deze gedreven dame eigenlijk? Waar komt haar passie voor recruitment vandaan en hoe geeft ze invulling aan haar nieuwe functie? Om meer over Bo te weten te kunnen komen, stelde we haar een aantal vragen.

Lees meer

Wat zijn de do’s en don’ts op een sollicitatiegesprek?

Als je weet waar recruiters en headhunters op letten en je op de hoogte bent van hun werkwijze is het raadzaam om hier op in te spelen. Wij interviewden recruiter Jeroen.  Hij is al meer dan tien jaar succesvol actief in de recruiting-business en échte kenner van het vak. Jeroen, vertel eens iets over jezelf: …

Lees meer