Microsoft .NET Professionals

Microsoft .NET Professionals

Roble Recruitment is het dochterbedrijf van Add-Value dat gespecialiseerd is in .NET recruitment. Ze hebben een uitgebreid netwerk in een nichemarkt. Ze werken met enkele vaste opdrachtgevers die regelmatig uitdagende .NET posities te vullen hebben. Ze zoeken altijd naar de perfecte match. Ben jij een Microsoft .NET professional die een nieuwe uitdaging kan gebruiken? Roble Recruitment gaat graag voor je op zoek naar die ene buitenkans die je niet kunt laten schieten.

 

Microsoft .NET vacatures

Microsoft .NET consultants en .NET developers helpen we graag een nieuwe uitdagende positie. Ben je direct op zoek naar een nieuwe functie of wil je jouw ogen open houden voor als er iets voorbij komt? Laat Add Value je daarbij helpen. Wij leren jou en je wensen kennen, zoeken binnen ons netwerk naar de best passende positie en helpen jou de volgende stap in je carrière te zetten. Bekijk ook zeker onze openstaande vacatures en reageer als jouw volgende uitdaging er tussen staat.

 

Heb jij een openstaande Microsoft .NET positie?

Er is een groot aanbod in Microsoft .NET vacatures. Daarmee worden .NET specialisten regelmatig benaderd, maar hoe vind je nu de juiste professional? En hoe zorg je dat deze professional ook voor jou kiest? Wij onderhouden een netwerk van Microsoft .NET specialisten. Wij zoeken voor jou de best passende professional en zoeken naar de juiste match. Neem daarom gerust eens contact met ons op!