Werkwijze voor Microsoft Professionals

Een specifieke werkwijze voor Microsoft Professionals

Wij geloven dat kwaliteit en een persoonlijke aanpak gaan boven kwantiteit. Add Value Recruitment zoekt altijd naar de perfecte match. Een match voor Microsoft Professionals om een uitdagende positie te vinden binnen zijn vakgebied. Met als doel om samenwerkingen voor de lange termijn op te zetten. Zodat jij een partij vindt waar jij voor langere tijd op je plek zit, waar je voldoende uitdaging vindt en waar je het naar je zin hebt. Hoe we dat doen? Bekijk hier de werkwijze van Add Value.

 

De Kennismaking

We beginnen met een telefonische kennismaking. Daarin gaan we het voornamelijk hebben over wie je bent, wat je situatie is en waarmee we je blij kunnen maken.
Dit kan dus een korte termijn actie zijn. Het kan ook een lange termijn actie worden, waarin wij afspreken onze ogen en oren voor jou open te houden. Wij gaan voor jou, als Microsoft Professional, aan het werk om een passende oplossing te vinden.

 

Het Netwerken

Daarna beginnen we met het zoeken in ons netwerk, door middel van referenties en netwerken. Of we hebben natuurlijk een aansluitende Microsoft vacature openstaan.
Introducties doen we alleen met jouw expliciete akkoord. We zorgen ervoor dat de geïnteresseerde werkgever een compleet beeld heeft van wie je bent, wat je belangrijk vindt, wat je wilt verdienen etc.

 

Het Proces

Voor en na de gesprekken zorgen we ervoor dat iedereen op de hoogte is van de relevante informatie.
Ook het bespreken van de wederzijdse feedback is een standaard onderdeel.
Bij salarisonderhandelingen zullen we beide partijen zo goed mogelijk vertegenwoordigen en ervoor zorgen dat .

 

De Vinger aan de pols

Na de start houden we 6 maanden contact om samen er zeker van te zijn dat de aanvang verloopt zoals we beiden verwachten. Ons doel is om Microsoft Professionals te koppelen aan Microsoft vacatures en om hierdoor specialisten te verbinden met top werkgevers.