Add Value – Microsoft Recruitment – Over ons

Microsoft Recruitment, een nichemarkt

Wij geloven in de kracht van een goed netwerk en goed huiswerk. Het loont om tijd te investeren in de zoektocht en het selectieproces, met als doel om de beste IT professionals voor de lange termijn te vinden. Wij opereren in een nichemarkt, met een focus op Microsoft Productivity (Office365, SharePoint, Dynamics en Azure). Onze jarenlange ervaring en specialisatie binnen Microsoft Recruitment zorgt ervoor dat wij de beste Microsoft Professionals kennen, de beste Microsoft vacatures kunnen aanbieden en daarbij ook de beste match kunnen maken voor beide partijen.

In onze beleving is de wereld van hit & run recruitment voorbij. De recruiter die gaat voor kwantiteit en iedere dag met een CV, die niet aansluit, aankomt gaat het niet meer redden. Slechte service en onethisch handelen, puur om de commissie op te strijken is niet meer van deze tijd.

 

Microsoft Recruitment in Nederland

Wij investeren tijd in het netwerken, headhunten en recruiten in de Microsoft markt. Wij zijn dé Microsoft Recruitment partij van Nederland die zich richt op de perfecte match en lange termijn relaties. Hierbij richten wij ons op Microsoft professionals en vacatures in Microsoft Productivity zoals Office365, SharePoint en Azure. Maar ook in CRM zoals Dynamics CRM of 365.

We werken voor een selecte groep relaties, waar we continu voor netwerken om de beste mensen te vinden. Andersom zoeken we voor goede professionals op discrete wijze naar aansluitende posities. Bekijk hier alle vacatures.

 

Het Add Value Recruitment Team

Op dit moment bestaat het team van Add Value Nederland uit 6 personen. Ieder met een expertise binnen de Microsoft Recruitment markt. Ieder heeft daarnaast een eigen netwerk van werkgevers en Microsoft specialisten. Wij koppelen deze professionals dan ook aan Microsoft vacatures. Add Value heeft werklocaties in Palma de Mallorca, Newcastle en Amsterdam. Wij zijn groeiende en altijd op zoek naar nieuwe recruiters. Interesse? Neem dan zeker contact met ons op!