Werkgevers

Waarom kies jij voor Add Value Recruitment?

In goed recruitment staat het belang van de professionals en werkgevers voorop. Wij helpen met het maken van de juiste match tussen beide partijen. Hierbij lettend op de inhoudelijke en technische klik tussen beide partijen, maar juist ook zoekend naar een goede relatie voor de lange termijn. Daarbij adviseren we en denken we mee. Zonder opdringerig te zijn.

 

Wij zijn een no-nonsense dienstverlener die op basis van kwaliteit zijn netwerk continu uitbouwt, in jouw belang. Add Value Recruitment matcht de beste professionals met de beste werkgevers in de IT branche.

 

Wat zijn hierbij jouw voordelen met Add Value Recruitment?

 • Goed worden vertegenwoordigd bij professionals is cruciaal.
 • Je bedrijf wordt goed op een prettige, professionele manier vertegenwoordigd bij professionals.
  Dit is cruciaal om een goede indruk te maken bij de kandidaten. Het gaat wel om je zorgvuldig opgebouwde naam. Die gooi je zomaar niet te grabbel.
 • Jij behoudt de regie en bepaalt welke professionals worden geselecteerd voor een gesprek.
 • Je bepaalt hoe de processen lopen en breidt daarnaast je netwerk verder uit. Op deze manier bereiken we beiden onze lange termijn doelen: De start van een prettige samenwerking en professionals die nu en in de toekomst bij je passen.
 • Wij doen ons huiswerk gedegen en zorgen dat we alle ins en outs van de vacature kennen. De professionals worden zodoende door ons benaderd op basis van een compleet kloppend en helder verhaal.
 • Wij werken niet met iedereen samen: Deze exclusiviteit zorgt ervoor dat de professionals ook worden benaderd met goede partijen.

 

Waarin is Add Value Recruitment gespecialiseerd?

Add Value is een recruitment partij gespecialiseerd in de Microsoft branche in Nederland. Vandaar dat wij de beste IT professionals in Nederland zoeken. Microsoft Productivity, CRM of Cloud consultants en developers. De crème de la crème binnen de Microsoft branche. Deze top professionals koppelen we aan top werkgevers. Zo ontstaat er, op basis van een goede match, een samenwerking voor de lange termijn.

 • SharePoint recruitment
 • Office365 recruitment
 • Azure recruitment
 • SalesForce recruitment
 • Dynamics CRM recruitment
 • DevOps recruitment
 • Cloud recruitment

 

Investeer niet langer in een inefficiënte werkwijze

Hoeveel kandidaten spreek je als werkgever gemiddeld voordat je een openstaande positie invult? Hoeveel tijd heb je daarbij verloren aan ‘probleemkandidaten’? Hoe vaak heb je een recruiter ingeschakeld die dagelijks met een anoniem CV komt, maar die niet matchend is en daarmee tijdrovend is? Hoeveel betaal je internal recruitment om mensen te benaderen? Hoe groot is het netwerk dat zij voor je onderhouden en wat betaal je daar maandelijks voor? De kans dat je veel tijd en geld investeert in een inefficiënte werkwijze is aannemelijk.

 

Krijg jij de beste Microsoft professionals aan tafel?

De beste professionals zoeken bedrijven die leuk zijn, die uitdagende posities aanbieden, waar inspirerende teams werken, waar groeikansen liggen en die mensen aan zicht weten te binden. Hoe makkelijk vind jij het om de beste mensen aan tafel te krijgen? Wij doen dat kosteloos. Tot je iemand hebt aangenomen uiteraard. Kortom, je hebt bij Add Value geen kosten om de beste mensen aan tafel te krijgen, maar wel de garantie dat je enkel de best passende mensen aan tafel krijgt.